OVER CREATIEF MET KADO’S

Bent u op zoek naar een persoonlijk kraamkado voor uw kleinkind, neefje of nichtje, zoon of dochter? Of een origineel afscheidskado voor uw werknemer of collega? Gaat een vriend of vriendin, broer of zus trouwen en wilt u hen een bijzonder kado geven?
Creatief met kado’s maakt dit graag voor u! Professioneel met verf of mozaïek en geheel naar uw wens. U kunt een kijkje nemen bij de voorbeelden om inspiratie op te doen: kado’s met verf en kado’s met mozaïek.

Wilt u nog meer zien? Bekijk dan mijn portfolio website.

HOE WERKT CREATIEF MET KADO’S?

Creatief met kado’s werkt op een professionele wijze en streeft naar een hoog afwerkingsniveau. Alle kado’s worden afgewerkt met een vernis die beschermd tegen vuil en verkleuring. Zo blijft het kado lang mooi. U kunt het kado dan ook prima met een vochtige doek afnemen.

Creatief met kado’s maakt ieder kado op maat. Het uitgangspunt voor het ontwerp kan een geboortekaartje zijn, een huwelijksuitnodiging, een thema van de kinderkamer of iets anders. Geheel naar uw wens.

Het ontwerp kan een bijna letterlijke versie van het uitgangspunt worden, maar het uitgangspunt kan ook alleen dienen als inspiratie. Bekijk de voorbeelden met verf en mozaïek om te zien hoe creatief met kado’s werkt.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.